• Новинка
ATNVIDSG Кръгла Химикалка писалка за превключване на предавките в мраморната стил Универсална дръжка за ръчно превключване на предавките Сферична дръжка на скоростн?

ATNVIDSG Кръгла Химикалка писалка за превключване на предавките в мраморната стил Универсална дръжка за ръчно превключване на предавките

BGN 8.85

Продукти
Налично за поръчка

? Универсален : съвместим с дръжка за превключване на 5-6 кутия за повечето превозни средства с ръчно и автоматично управлениеМоля, проверете размера на адаптера, преди да купите.Това важи само за автомобили с подвижен лост за превключване на предавките и не важи за автомобили, които да се увеличи предаване (ръчно) или натиснете бутона / заключване (автоматично) при движение на заден ход. ?Стил : Заоблен дръжка на скоростния удобна за захващане и не позволява подхлъзване дланта на ръката си. Уникална писалка за превключване на предавките в мраморната стил придава на вашия автомобил е стръмен и внушителен вид, идеален сочетаясь с вашия интериор. ?Материал : Дръжка за превключване на предавките (M 12 * 1.25) е изработена от висококачествена акрилна киселина, повърхността му е гладка и без чеп, здрав, износостойкая, я не е лесно да се прекъсне.Три адаптер (M 8 * 1.5) са произведени от мед, не ръжда, не изчезват и могат да бъдат използвани в продължение на дълго време. ? Лесна инсталация : може да замени директно, без инсталационни инструменти.Свалете оригиналната или съществуваща копчето за превключване на предавките, а след това изберете подходящ адаптер за монтиране дръжки за превключване на предавките. бърза настройка може да спести ценно време. ? Чудесен услуги : Ние осигуряваме 24-часово сервизно обслужване онлайн.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и не се колебайте да направите поръчка!.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Универсален въздух K &N с зажимным филтър: Висока производителност. Премиум-клас, моющийся, Сменяеми филтъра: Диаметър на фланеца:

ПОДОБРЕНА МОЩНОСТ : модерни филтриращи материали осигуряват до 50% поголям приток на въздух, отколкото е�

BGN 66.66

Комплект предните спирачки и Ротори R1 Concepts | размерът на Предните спирачни накладки | Спирачни ротори и подложки | Керамични

За тежки, високопроизводителни или всякакви други видове транспортни средства, изискващи подобрени ха�

BGN 0.33

АВТОМАТИЧЕН ИЗМЕРИТЕЛ на 2198 Универсален Измервателен колан, кабели (за оборотомер/за измерване на скоростта/Элек. Сензори, Вкл.

Побира 5 или 6 сензори, състоящи се от всякакъв вграден автоматичен оборотомер, измерване на скоростта и

BGN 57.56