• Новинка
Основната система въздушно окачване KSport CDG01-ABA Airtech

Основната система въздушно окачване KSport CDG01-ABA Airtech

BGN 40.98

Продукти
Налично за поръчка

Подходящ за въздушен резервоара Dodge Neon 95 до 99, 5 литра с две пристанища 1/4 инча и две пристанища 3/8 инча реле за налягане 120-150 килограма на квадратен инч. 2 ръчни лопастных клапан с инструменти за монтаж на оборудване. двойна игла сензор за 200 паунда на квадратен инч с инструменти за монтаж на оборудване.Всички системи Ksport Airtech предлагат висококачествени въздушни възглавници, които, както е доказано, се справят със стреса и злоупотреби при ежедневно шофиране, а също и при използване автодрома с заносом, практически неограничена възможност за регулиране благодарение на регулируемому на по-ниския креплению, несравнимо регулиране височината (0-200 мм) пневмоподвески и просто креплению прецакани.Няма промяна в OEM-амортизаторах или OEM-горните закрепени към могилата.Може да се наложи да се преработи превозно средство за прокарване на въздушна линия.Във всички системи Ksport Airtech се използват компресори VIAIR, и може да се повиши с минимална настройка за максимална височина само за 2 секунди (за Pro и Pro Plus).

Общи свойства

Те също купуват с този продукт

Hotop 4 групи U-Образна Болтове за Лодка Ремарке от Неръждаема Стомана 304 с Шайби и гайки, U-Болтове за тежки условия на работа

Пратката включва : Набор от uобразна болтове от неръждаема стомана, включва 4 бр uобразна форма на болта, 8

BGN 1.33

АВТОМАТИЧЕН ИЗМЕРИТЕЛ на 2198 Универсален Измервателен колан, кабели (за оборотомер/за измерване на скоростта/Элек. Сензори, Вкл.

Побира 5 или 6 сензори, състоящи се от всякакъв вграден автоматичен оборотомер, измерване на скоростта и

BGN 57.56

Универсален въздух K &N с зажимным филтър: Висока производителност. Премиум-клас, моющийся, Сменяеми филтъра: Диаметър на фланеца:

ПОДОБРЕНА МОЩНОСТ : модерни филтриращи материали осигуряват до 50% поголям приток на въздух, отколкото е�

BGN 66.66