• Новинка
LiRuiPengBJ 18 Инча(ите) 3D HD Лупа на екрана на телефона, Киното, Видео Лупа на Екрана Усилвател за Всички смартфони (Цвят: черен)

LiRuiPengBJ 18 Инча(ите) 3D HD Лупа на екрана на телефона, Киното, Видео Лупа на Екрана Усилвател за Всички смартфони (Цвят: черен)

BGN 1.33

Продукти
Налично за поръчка

☆ Материали : Той използва физическата оптичната технология кинопроекции, използва екологично чиста рамка от ABS + акрилни лещи с висока разделителна способност, незабавно увеличава екран мобилен телефон с 3-5 пъти и пропуска светлина, прозрачност и радиация с висока разделителна способност за защита на очите от нараняване ☆ Противоскользящий слот : може ефективно да предотврати свличане на мобилен телефон и да го задържи в изправено положение.Здрава смукателна преграда може сигурно да задържи на мобилен телефон и да го преместите. ☆ Широко приложение : Продуктът е иновативен, стилен и красив, е лесно да носят със себе си.Дали у дома, в офиса, в колата, при пътуване, това е вашият най-добър избор. ☆ Отлична съвместимост : независимо от това, дали използвате i Phone или Android телефон, прожекционен екран с увеличително стъкло, можете да използвате с вашето устройство. Визуално удоволствие от 3 D може да се избегне на зрителната умора. ☆ Сгъваем дизайн : екранна лупа с висока разделителна способност.Той много тънко се сгъва и може да се носи с себе си.Подходящ е за помещения, на къмпинг, за пътуване, за почивка навсякъде.Това може да е подарък и е по-подходящ за по-възрастни хора, смотрящих филми и новини.Насладете се на времето, с увеличително стъкло : отпуснете ръцете си, да гледате филми, видеофилми, игри и прочетете.Стойте далеч от мобилен телефон и да обичаш себе си По-сгъваем дизайн, лек и компактен, удобен за носене.

Общи свойства

Name:
mobile phone screen magnifier
Material:
Optical Acrylic + ABS
Magnification:
3-5 times magnification
Distance:
Best distance 1-2 meters
Function:
zoom in the screen, stand, eye protection
Package list:
1 x screen magnifier:
Note:
We only sell screen magnifiers and do not contain other items:
Please do not use in places with direct sunlight as light or objects reflected in bright places. To protect your eyes, we recommend watching it from 1-2m away. :

Те също купуват с този продукт

PopSockets: Прозрачен писалка за мобилен телефон с разширяване на стойка, выдвижное гнездо за телефон, Прозрачна дръжка - Полупрозрачна

Нашият траен прозрачен конектор Pop, съвместим с i Phone, Samsung, и всички други устройства, което наричаме "Pop Gri

BGN 0.67

Авто портативен DVD плейър Navitech (Twin Pack) с облегалката за глава/Монтиране на облегалката за глава/титуляра, който е Съвместим

За да прикачите и извадете облегалката за глава, моля, имайте предвид, че за определяне на удостоверение

BGN 19.79

Държач за мобилен телефон DHong, Регулируема Скоба, за Подмяна на комплекта е супер Подут смучат тела (1 опаковка)

Използвайте го в колата е като влакче на притежателя на мобилен телефонИзползвайте го на масата, навсяк

BGN 11.57

Ремонт на Резервни части Външен Стъклен обектив край на екрана, за Galaxy S5 Mini (Тъмно синьо) резервни Части (Цвят: черен)

Голямо количество на склад, изпращаме пратката в рамките на 24 работни часаТестван преди да изпратите и �

BGN 14.38