• Новинка
Портативен Въздушен помпа, с 0,3 Л-Голям Капацитет, Двуцилиндров Въздушен Компресор с Мощност 148 W с Безмасляным Впускным Въздушен филтър, Устройство за Регулиране н?

Портативен Въздушен помпа, с 0,3 Л-Голям Капацитет, Двуцилиндров Въздушен Компресор с Мощност 148 W с Безмасляным Впускным Въздушен

BGN 0.33

Продукти
Налично за поръчка

Голям капацитет : Нашият двуцилиндров въздушен компресор има голяма производителност на природен газ и може да се използва за няколко дръжки едновременно, което значително повишава ефективността на нашата работаУстройство за регулиране на налягането на въздуха : Нашият цифров гумата помпа е снабден с устройство за регулиране на налягането на въздуха, дисплей барометър и функция за автоматично изключване, той автоматично изключване при достигане на налягане 57 паунда на квадратен инч, така че вече не трябва да се тревожи за прекалено много накачивании или ниско налягане в гумите. 2 Филтъра : Нашият въздушен компресор art printing оборудван безмасляным впускным въздушен филтър и на крайните филтър за влажност, източник на въздуха е по-чист, може да работи непрекъснато и може да се стартира при налягане 43 паунда на квадратен инч.Добра производителност : Вграден резервоар за съхранение на газ на нашето устройство за помпане на гуми елиминира силата на удара и подобрява печат ефект.Трайност : Нашият въздушен компресор използва корпус от алуминиева сплав и е снабден с две гнезда за писалки, че е красиво и практично, можете да го използвате в продължение на дълго време.Голям капацитет : Нашият двуцилиндров въздушен компресор има голяма производителност на природен газ и може да се използва за няколко дръжки едновременно, което значително повишава ефективността на нашата работа.Устройство за регулиране на налягането на въздуха : Нашият цифров гумата помпа е снабден с устройство за регулиране на налягането на въздуха, дисплей барометър и функция за автоматично изключване, той автоматично изключване при достигане на налягане 57 паунда на квадратен инч, така че вече не трябва да се тревожи за прекалено много накачивании или ниско налягане в гумите. 2 Филтъра : Нашият въздушен компресор art printing оборудван безмасляным впускным въздушен филтър и на крайните филтър за влажност, източник на въздуха е по-чист, може да работи непрекъснато и може да се стартира при налягане 43 паунда на квадратен инч.Добра производителност : Вграден резервоар за съхранение на газ на нашето устройство за помпане на гуми елиминира силата на удара и подобрява печат ефект.Трайност : Нашият въздушен компресор използва корпус от алуминиева сплав и е снабден с две гнезда за писалки, че е красиво и практично, можете да го използвате в продължение на дълго време. Приема корпус от алуминиева сплав и е снабден с две гнезда за писалки, че е красиво и практично. Двойни бутилки имат по-голям капацитет за газ и може да се използва за няколко дръжки едновременно. Безмасляный входния въздушен филтър и филтър клас влажност, източник на въздуха е по-чист, може да работи непрекъснато и може да се стартира под налягане.

Общи свойства

Item Type:
Air Compressor
Power:
148W
Speed:
2900/3400 r.p.m
Automatic Shutdown:
4BAR/57PSI
Automatic Boot:
3BAR/43PSI
Exhaust Volume:
35-40L/mm
Voltage Regulation Range:
0-4BAR
Applicable Airbrush Diameter:
Various diameters
Air Storage Tank Capacity:
0.3L
Package List:
1 x Air Compressor:
1 x Air Tube:
1 x Oil-Water Separator:
1 x Airbrush:
1 x Wrench:
1 x Dropper:
1 x Airbrush Box:
1 x User Manual:
Note:
1. Please select the compressor with the corresponding voltage and frequency, and insert the compressor suitable for the local market.:
2. Do not touch the power supply with wet hands.:
3. Use the compressor in a dry, clean and well‑ventilated place. Avoid using the compressor in high temperature, highly corrosive and humid places.:
4. Do not use this compressor as a children's toy, and do not insert any eye‑catching objects into the compressor.:
5. After you finish using the air compressor, please turn off the on/off switch on the side until the indicator light goes out.:
6. After finishing the work, please clean the spray gun, drain the moisture in the air hose and store all these tools in a ventilated and dry place.:

Те също купуват с този продукт

Design Engineering 010418 Топлинна обвивка 1/2 ID x 3 метра с Алюминизированной корпус за максимална защита от високи температури

Плъзнете по жицата, кабелям и маркучите за максимална защита от прегряванеМогат да издържат на пряка, н�

BGN 8.32